Sänk lånekostnader och krediter

Sänk lånekostnader och krediter

22 januari, 2017 Av Annika Sandberg

Om mot förmodan har hamnat i en ond spiral där du tar nya lån för att betala tillbaka gamla låneskulder så har du satt dig i en farlig ekonomisk situation. Det bästa i denna situationen är antingen att släppa allt till Kronofogden som får göra en utmätning på dig eller försöka ansöka om ett samlingslån.

Med ett samlingslån kan du slå ihop alla dina gamla krediter och skulder till ett nytt lån med bättre villkor, och på detta sättet få ner räntekostnaderna avsevärt mot vad du har haft innan. Förutom att du har ett lån med lägre ränta så kommer du också ha en mycket bättre överblick över din vardagsekonomi vilket kan vara svårt om man har flera små skulder hos mindre kreditgivare.

Bästa valet för dig som sitter med dyra lånekostnader är att vända sig till en låneförmedlare som Lendo eller Freedom Finance. Här kan du vid låneansökan ange att du vill samla lån och krediter i ett nytt privatlån. Du kan dessutom komplettera din ansökan med att ta med en medsökande. Detta ökar dina chanser att få låneansökan beviljad och det ökar också dina chanser att få en mycket lägre ränta än vad du hade fått om du sökt ensam.

Med ett enda privatlån får du en bättre överblick över din ekonomi, samtidigt som du får möjlighet till en lägre månadskostnad på hela lånebeloppet, då snitträntan vanligtvis blir lägre.

- Lendo

Summering

Summering

Rubrik: Sänk lånekostnader och krediter

Beskrivning: Hur du kan sänka dina nuvarande lånekostnader och krediter med ett samlingslån.

Författare: Annika Sandberg

Utgivare: Mystep.se

Publicerad: 2017-01-22