Allmänna villkor

Personuppgifter

Beck Solutions AB, org.nr 556986-3607, som driver www.mystep.se är ingen kreditgivare utan en kostnadsfri oberoende jämförelsetjänst som jämför kreditgivarnas villkor, räntor, lånebelopp och utbetalningstider. Vi ger inte ut några egna lån, tar ingen kreditupplysning och sparar inte någon personlig information om dig som kan identifiera dig som användare när du ansöker om ett lån.

Personuppgifter vid omdömen

På våra recensionssidor om kreditgivare har besökarna möjlighet att skriva en recension/omdöme om företaget. Genom att godkänna villkoren samlar vi in följande data.

  • Kommentar
  • Betyg
  • Namn
  • E-mail
  • Datum

Denna data används för att kunna ge andra besökare en bättre uppfattning om hur bra eller dålig kreditgivarens omdöme är bland andra låntagare. Denna data kommer endast användas för att visa kundrecensioner på vår hemsida. Din data kommer även att granskas av oss innan den publiceras på vår hemsida.

Ansvarsfrihet

Vi på Mystep.se kan inte hållas ansvariga för eventuella konflikter eller tvister som sker mellan låntagare och långivare. Vi kan heller inte hållas ansvariga för eventuella fel som kan hittas på www.mystep.se. Kreditgivarna uppdaterar kontinuerligt räntor, villkor och utbud och det är upp till besökaren att kontrollera att dessa uppgifter stämmer överens på kreditgivarnas egna webbsidor.

Cookies

Klicka här för att läsa mer om vår hantering av cookies.

Copyright

Informationen som du hittar du på Mystep.se är upphovsrättsskyddad. Att använda vårt material utan skriftligt godkännande är inte tillåtet.

Samarbetsavtal

Att använda vår tjänst är helt kostnadsfri och du som besökare betalar inget extra när du går via vår sajt. Vi samarbetar med Adtraction Marketing AB, Adservice A/S och Adrecord AB när det kommer till affiliatemarknadsföring, vilket innebär att vi får provision för att marknadsföra kreditgivarna på Mystep.se.

Ändringar

Dessa allmänna villkor kan komma att ändras från tid till annan.