Kreditgivare

Här listar vi alla svenska kreditgivare som vi samarbetar med och som kan erbjuda privatlån, snabblån, kontokredit samt vilka företag som är agerar som låneförmedlare. Klicka på respektive logga om du läsa kort om kreditgivaren, vilka lånevillkor som gäller, grundkrav för att få låneansökan godkänd, prislista, lånevillkor samt kontaktuppgifter till kundtjänst. Du kan även kolla in vår sida om vilka som står som ägare till respektive varumärke/kreditgivare.

Beroende på hur mycket du vill låna samt återbetalningstid så är vissa kreditgivare ett bättre val för dig än andra. Hos vissa av kreditgivarna kan du få låna pengar med betalningsanmärkning och väljer du ett kontokredit eller snabblån så kan du låna pengar utan UC. Som ny kund kan du få testa på räntefria lån under 30 dagar utan några dolda avgifter eller kostnader.

6 st. kreditgivare med företagslån

Jämför alla kreditgivare genom att gå in på vår sida om företagslån

Senaste omdömen

Vi på Mystep.se samlar in omdömen för alla kreditgivare vi listar på vår hemsida. Det kan både vara bra och negativ feedback som kan vara till nytta för dig som låntagare. Om du själv vill skriva ett omdöme så är du välkommen att gå in på respektive kreditgivares recensionsida.

 • Martinsson

  2018-10-15

  Erbjuder inget räntefritt lån längre som informerades här.

  Blev inte beviljad hela beloppet men som jag förstår så kan man höja krediten efter ett tag

 • Arzan

  2018-10-14

  Passa er för Risicum. Nu har jag inte ansökt om lån hos dem men 800 kr i startavgift borde skrämma iväg dem flesta kunder.

 • Erik L

  2018-10-11

  Snabbt och enkelt även om det va en söndag. Ett plus för trevligt bemötande i kundtjänst.

 • Anna-Karin

  2018-10-07

  Mycket bättre långivare än deras andra som ingår i samma koncern. Första onlinekrediten som jag testat och måste säga att det funkar väldigt smidigt från utbetalningar till återbetalningar och tydlig info om kostnader, avbetalningsplan etc på "mina sidor"

 • Karro

  2018-10-06

  Snabbt besked och utbetalning

 • Rickard

  2018-10-06

  Perfekt med att kunna få pengarna på helgen. OK priser.

 • Jose

  2018-10-03

  Fick avslag då jag hade för många förfrågningar (över 15) och 23% i risk

 • Mona

  2018-09-28

  Billigt för att vara ett snabblån. Gick snabbt att få pengarna.

 • Arzan

  2018-09-23

  Funkade utmärkt!

  Fick pengarna in snabbt på kontot under helgen. Kan rekommendera dessa!

 • Minora

  2018-09-18

  Brukar använda mig av Loanstep. Gillar att man alltid kan ta ett lån innan lönen kommer och jag betalar absolut ingen kostnad för det. Funkar perfekt varje gång!!!