Svenska kreditgivare

Här listar vi alla svenska kreditgivare som vi samarbetar med och som kan erbjuda privatlån, snabblån, kontokredit samt vilka företag som är agerar som låneförmedlare. Klicka på respektive logga om du läsa kort om kreditgivaren, vilka lånevillkor som gäller, grundkrav för att få låneansökan godkänd, prislista, lånevillkor samt kontaktuppgifter till kundtjänst.

Beroende på hur mycket du vill låna samt återbetalningstid så är vissa kreditgivare ett bättre val för dig än andra. Hos vissa av kreditgivarna kan du få låna pengar med betalningsanmärkning och väljer du ett kontokredit eller snabblån så kan du låna pengar utan UC. Som ny kund kan du få testa på räntefria lån under 30 dagar utan några dolda avgifter eller kostnader.

Senaste kundomdömen

Vi på Mystep.se samlar in kundomdömen för alla kreditgivare vi listar på vår hemsida. Det kan både vara bra och negativ feedback som kan vara till nytta för dig som låntagare. Om du själv vill skriva ett omdöme så är du välkommen att gå in på respektive kreditgivares recensionsida och klicka dig vidare till kundomdömen.

 • Kundomdöme av Skräcken

  Skräcken om ViaConto

  2018-06-19

  ocker att ha 18% i månadsränta...borde förbjudas

 • Kundomdöme av Blixten

  Blixten om Loanstep

  2018-06-15

  dyrt lån om man inte betalar tillbaka inom 14 dagar

 • Kundomdöme av Jens

  Jens om Kreditbörsen

  2018-06-12

  Sökte 80k på 5 år men fick avslag. Hade för dåligt betyg hos Bisnode, 10 förfrågningar