Kreditgivare

119 st. samarbetspartners

Här listar vi alla svenska kreditgivare som vi ett direkt samarbete med och som kan erbjuda privatlån, snabblån, kontokredit samt vilka företag som är agerar som låneförmedlare. Klicka på respektive logga om du läsa kort om kreditgivaren, vilka lånevillkor som gäller, grundkrav för att få låneansökan godkänd, prislista, lånevillkor samt kontaktuppgifter till kundtjänst. Du kan även kolla in vår sida om vilka som står som ägare till respektive varumärke/kreditgivare samt vilket inkassobolag kreditgivarna använder sig av vid utebliven betalning.

Beroende på hur mycket du vill låna samt återbetalningstid så är vissa kreditgivare ett bättre val för dig än andra. Hos vissa av kreditgivarna kan du få låna pengar med betalningsanmärkning och väljer du ett kontokredit eller snabblån så kan du låna pengar utan UC. Som ny kund kan du få testa på räntefria lån under 30 dagar utan några dolda avgifter eller kostnader.

Senaste omdömen

Vi på Mystep.se samlar in omdömen för alla kreditgivare vi listar på vår hemsida. Det kan både vara bra och negativ feedback som kan vara till nytta för dig som låntagare. Om du själv vill skriva ett omdöme så är du välkommen att gå in på respektive kreditgivares recensionssida.

 • Karin

  2019-06-10

  Enkla att få lån hos och pengarna kom direkt in på mitt konto efter uttag.

 • Carina Carlson

  2019-06-03

  Bra på många sätt men trist oengagerad personal. Långa väntetider per telefon (1,5 tim!!!). Två veckors väntetid vid e-mail kontakt. Går ut med i brev med att man kan se sin kod på mina sidor och när man ifrågasätter funktionen visar det sig att den inte kommit igång! Men man får väl inte klaga, allt är ju gratis. En bank med många barnsjukdomar. Undrar vad de tjänar pengar på?

 • Marie

  2019-05-20

  Bra app så man har full koll på sitt lån. Gör det väldigt enkelt att ändra månadskostnaden eller att utnyttja deras paus funktion.

 • Veronica

  2019-05-20

  De har inte meddelat att de visar engagemanget på UC!!! Ingen kreditupplysning tas men lånet syns numer på UC. Dåligt!!! Så nu förämrades min Score på UC som jag kämpat med...

 • Rikard Larsson

  2019-05-17

  Jag skulle bynka fritt men trots att jag betalat tillbaka mina 15 000 inom 14 dagar skickade de ändå faktura o sedan inkasso.
  Kundservice var inte så snabba på att svara heller, tog flera dagar innan jag fick svar.

  Hög ränta med jämfört med var dem visar upp i sin marknadsföring.

 • Ahmad

  2019-05-17

  Credway fuska, de säger att vi ta ej uc men de registrera krediten på uc efteråt, vem vill förstöra sin kreditvärdighet för deras höga räntor.

 • Alexander K

  2019-05-14

  Väldigt hjälpsamma med att ringa upp och hjälpa en när man ansöker om lånet.

 • Madde

  2019-05-14

  Äntligen ett nytt lån som använder Creditsafe. Har SEB och gick väldigt snabbt att få pengarna efter att man skickat in sin ansökan.

Våra lånerådgivare på Mystep.se har lång erfarenhet när det kommer till privatekonomi. Använd vår jämförelsetjänst för att skaffa dig en bättre vardagsekonomi.

Sidan uppdaterades senast: 29 maj, 2019