Kreditgivare

Våra samarbetspartners

Här listar vi alla svenska kreditgivare som vi ett direkt samarbete med och som kan erbjuda privatlån, snabblån, kontokredit samt vilka företag som är agerar som låneförmedlare. Klicka på respektive logga om du läsa kort om kreditgivaren, vilka lånevillkor som gäller, grundkrav för att få låneansökan godkänd, prislista, lånevillkor samt kontaktuppgifter till kundtjänst. Du kan även kolla in vår sida om vilka som står som ägare till respektive varumärke/kreditgivare.

Beroende på hur mycket du vill låna samt återbetalningstid så är vissa kreditgivare ett bättre val för dig än andra. Hos vissa av kreditgivarna kan du få låna pengar med betalningsanmärkning och väljer du ett kontokredit eller snabblån så kan du låna pengar utan UC. Som ny kund kan du få testa på räntefria lån under 30 dagar utan några dolda avgifter eller kostnader.

Senaste omdömen

Vi på Mystep.se samlar in omdömen för alla kreditgivare vi listar på vår hemsida. Det kan både vara bra och negativ feedback som kan vara till nytta för dig som låntagare. Om du själv vill skriva ett omdöme så är du välkommen att gå in på respektive kreditgivares recensionssida.

 • Helen

  2019-04-16

  Står att man får låna trots anmärkning, fick ej låna pga min anmärkning som går ut om två månader och skulden betald för länge sen. Helt värdelöst av dom att slösa på ens tid. Rekommenderas inte!!!

 • David

  2019-04-03

  Snabb och smidig ansökningsprocess, lätt och tydlig handläggning online.

  Fick lånet utbetalt 5-10 minuter efter signerat avtal!

 • Irina

  2019-04-01

  Bästa företaget...kunde hjälpa mig när jag behövde pengar.

 • Lars Björklund

  2019-03-23

  Nån som vet om när de börjar lanseras? Eller har de redan börjat med det? Idag är det 23/3...

 • Angelica

  2019-03-16

  Tar tid att få svar från kundtjänst, oseriöst när man har en fråga som är viktig.

 • Dan

  2019-03-14

  Vi har använt money go och jag ger dom 5 stjärnor!
  - Bra ränta
  - Snabbt att få pengar
  - Inget krångel

  Vi lånar här nästa gång!

Våra lånerådgivare på Mystep.se har lång erfarenhet när det kommer till privatekonomi och finansiella tjänster. Ta del av våra tips för att skaffa dig en bättre vardagsekonomi.

Sidan uppdaterades senast: 5 april, 2019