Revolut

Revolut
 • Cashback på kortbetalningar
 • Valutaväxling utan extra avgifter
 • Sparränta med utbetalningar varje dag

Erbjuder gratiskonto Revolut Standard. Uppgradera till Plus, Premium, Metal eller Ultra för bättre villkor.

Månadsavgift för konto
Revolut Standard0 kr/mån
Revolut Plus45 kr/mån
Revolut Premium95 kr/mån
Revolut Metal170 kr/mån
Revolut Ultra500 kr/mån
Krav & villkor

Om Revolut

Bli kund hos Revolut och få tillgång till en massa funktioner som gör att du får full koll på din ekonomi. Att öppna ett konto tar bara ett par minuter. Fyll i ditt telefonnummer, välj prispaket och du har sedan direkt tillgång till alla av Revoluts appfunktioner. När du blir kund hos Revolut kan du välja mellan 5 prispaket: Standard, Plus, Premium, Metal och Ultra. På deras hemsida ser du alla funktioner och kan vara bra att ta en titt på för att se vilket som passar dig bäst innan du gör ditt val. För över pengar på kortet med banköverföring, kort, Google Pay eller Apple Pay.

Revolut Standard

Detta är Revoluts baspaket och är helt gratis för dig att använda (0 kr årsavgift). I baspaketet och övriga kort ingår alltid följande.

 • Kostnadsfritt brittiskt konto
 • Kostnadsfritt Euro IBAN-konto
 • Handla i över 150 valutor till interbankkursen för valutaväxling
 • Kostnadsfri växling mellan 30 flat-valutor

Om du vill ha extra fördelar med ditt kort kanske ett Premium eller Metal konto passar dig bäst. Här får du ett debetkort med exklusiv design, dubbelt så hög uttagsgräns, prioriterad support, kostnadsfri sjukförsäkring utomlands, expressleverans av kort, kostnadsfria extrakort m.m.

Hur uppgraderar jag?

Du kan uppgradera ditt Standard paket när som helst. Gå till "Uppgradera" under avsnittet "Kontrollpanel" i appen och välj mellan Premium och Metal. Prispaketen är 12-månadersprenumerationer med två tillgängliga betalningsplaner där du antingen väljer en månadsbetalning eller en årsbetalning.

Revolut Premium

Premium kontot är perfekt för dig som resor mycket och vill ha tillgång till utomeuropeisk sjukförsäkring, försäkring vid försenat flyg och bagage och LoungeKey Pass-åtkomst (1000 flygplatslounger världen över). Du har också åtkomst till kryptovalutor och kan växla till Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Bitcoin Cash och XRP.

Revolut Metal

Revolut Metal är kortet med en exlusiv design och tillverkas av ett ark av förstärkt stål. Förutom alla fördelar som Revolut Premium har så får du även fria uttag upp till 6000 kr/mån, 0.1 % cashback inom Europa och 1 % utanför Europa på alla kortbetalningar. Du har också tillgång till en concierge dygnet runt och kan få hjälp med hotellreservationer, flygbokningar och exklusiva event.

Är Revolut Metal värt pengarna? Kortet är väldigt prisvärt om man jämför den service man får till skillnad från andra kreditkort. Revolut Metal kan liknas med Amex Platinum, som kostar 6000 kr/år, vilket är avsevärt mycket mer om du inte utnyttjar det till fullo. Ett tips är att använda ett kreditkort som du har från din bank och föra över pengar till Revolut. På detta sättet kan du utnyttja ett billigare kreditkort med Revolut Metal och samtidigt få alla fördelar som ett exklusivt kreditkort kan ha.

Fördelar och nackdelar

Fördelar

 • Flera kort att välja mellan
 • Ingen månadsavgift för Revoult Standard
 • Bästa betalkortet för valutaväxling
 • Tillgång till försäkringar, LoungeKey Pass, cashback etc. med Revoluts premiumprodukter
 • Snygga specialdesignade kort

Nackdelar

 • 2 % avgift vid automatuttag efter 2000 kr/mån för baspaketet
Revolut

Omdöme och betyg

Verifierat företag

Betyg från Mystep och låntagare som är baserat på utbud, popularitet, lånevillkor och prisnivå. Revolut har totalt 1 omdöme med ett snittbetyg på 5.0 av 5.

Läs omdömen

Omdömen om Revolut

Vad är bra eller dåligt med Revolut? Se vad andra låntagare tycker och dela med dig av dina egna upplevelser.

Vårt omdöme

5/5

Betyget är baserat på utbud, popularitet, lånevillkor och prisnivå.

Kategori

Revolut är rankad 1 av 4 i kategorin Neobanker

Totalt 1 omdöme med ett genomsnittsbetyg på 5.0/5.

Aggregerat betyg med omdömen från Mystep och användare. Läs fler omdömen hos Trustpilot

Omdömen från användare

Lämna ett omdöme

Berätta vad du tycker om Revolut

Betygsätt Revolut

Personuppgifter

*E-post publiceras ej

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare

Senast uppdaterad: 4 april, 2024

BankID