Om oss

Mystep.se ägs och drivs av Beck Solutions AB, org.nr. 556986-3607, som är ett bolag inom webbutveckling, content och prestationsbaserad digital marknadsföring.

På Mystep.se listar vi över 160 kreditgivare och du kan lätta hitta information om privatekonomi och olika lånetyper som snabblån, kontokredit, privatlån, låneförmedlare och studentlån etc. Beroende på vilket lånebelopp du vill ansöka om och vilken återbetalningstid du önskar ha så försöker vi guida dig till rätt lån och göra det lättare för dig vid framtida val av lånetyp.

Om Mystep.se

Vi har flerårig erfarenhet av finansiella tjänster, rådgivning och webbutveckling. Vi hjälper dig att låna enklare, smartare och att spara pengar.

Det finns säkert lånevillkor som du aldrig har tänkt på. Du kan vara lugn, här på Mystep.se försöker vi ta upp all viktig information som du kan tänkas ställas framför när du väljer att skicka in din låneansökan. Vi har även information om varje kreditgivare som står listade på vår webbsida som tar upp allt du behöver veta när du ska låna pengar. Om du har funderingar, frågor eller är intresserad av ett samarbete är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Vi som jobbar med sajten

Christopher Knutsson

Christopher Knutsson

linkedin.com/in/cknutsson

Co-founder Beck Solutions AB och ansvarig utgivare på Mystep.se

Christopher har lång erfarenhet av onlinemarknadsföring inom privatekonomi och finansiella tjänster. Har jobbat med marknadsföring på några av Sveriges ledande sajter inom sin bransch och är ansvarig utgivare för innehållet på Mystep.se.

Annika Sandberg

Annika Sandberg

Content writer på Mystep.se

Annika är vår lånerådgivare på Mystep.se och har lång erfarenhet när det kommer till privatekonomi och finansiella tjänster. Annika håller koll på alla uppdateringar som sker hos kreditgivarna och är även vår content writer när vi skriver nya artiklar.

Kontakta oss

Behöver du komma i kontakt med oss? Gäller det frågor eller funderingar kring ett lån? Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så fort som möjligt.

Företagsuppgifter

Företagsnamn Beck Solutions AB
Postadress Plåtslagarvägen 26, 139 36 Värmdö
Besöksadress Tulegatan 34, 113 53 Stockholm
Org.nummer 556986-3607
Hemsida www.becksolutions.se
E-post info@becksolutions.se

Kontaktformulär