Om oss

Mystep.se ägs och drivs av Beck Solutions AB, org.nr. 556986-3607, som är ett bolag inom webbutveckling, content och prestationsbaserad digital marknadsföring. Vi har flerårig erfarenhet av finansiella tjänster, rådgivning och webbutveckling. Vi hjälper dig att låna enklare och smartare. Om du har funderingar, frågor eller är intresserad av ett samarbete är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Varför använda Mystep?

Jämför lån och kreditkort

Hos oss kan du jämföra alla typer av lån, kreditkort, sparkonton etc. I vår jämförelse kan du ta del av lånevillkor, omdömen, kreditbetyg och mycket mera som kan vara till hjälp när du ansöker om lån. Vi är en av de största jämförelsesajterna inom lån på svenska marknaden.

Uppdaterade räntor och villkor

Vi håller ständigt koll på alla kreditgivare vi listar på vår sajt. Vi uppdaterar vår data dagligen när det kommer till ränta, avgifter och övriga lånevillkor.

Unik jämförelse av låneförmedlare

Vi listar alla anslutna banker och långivare som respektive låneförmedlare samarbetar med. Använd vårt verktyg för att jämför låneförmedlarna mot varandra och se vad som skiljer dem åt.

Omdömen och betyg

Se recensioner och omdömen för över 190 kreditgivare på den svenska lånemarknaden. Kreditgivarens betyg, som presenteras på vår sajt, är ett aggregerat betyg baserat på omdömen från oss och låntagare.

2013

startades sajten

15 000+

besökare i månaden

190

kreditgivare

369

omdömen från låntagare

Vårt team

Christopher Knutsson

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare linkedin.com/in/cknutsson

Christopher har lång erfarenhet av onlinemarknadsföring inom privatekonomi och finansiella tjänster. Har jobbat med marknadsföring på några av Sveriges ledande sajter inom sin bransch och är ansvarig utgivare för innehållet på Mystep.se.

Annika Sandberg

Annika Sandberg

Skribent

Annika är vår lånerådgivare på Mystep.se och har lång erfarenhet när det kommer till privatekonomi och finansiella tjänster. Annika håller koll på alla uppdateringar som sker hos kreditgivarna och är även vår skribent när vi skriver nya artiklar.

Företagsuppgifter

  • Företagsnamn: Beck Solutions AB
  • Organisationsnummer: 556986-3607
  • Postadress: Plåtslagarvägen 26, 139 36 Värmdö
  • Besöksadress: Tulegatan 34, 113 53 Stockholm
  • Hemsida: www.becksolutions.se
  • E-post: info@becksolutions.se

Pressmaterial

Ni är välkomna att kontakta oss för press- och mediarelaterade frågor.

Logotyp

Logotyp får laddas ner och användas för redaktionellt innehåll.

Kontakta oss

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så fort som möjligt!

Kontaktformulär

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare

Senast uppdaterad: 30 november, 2023