Om oss

Vi har flerårig erfarenhet av finansiella tjänster, rådgivning och webbutveckling. Vi hjälper dig att att låna enklare, smartare och att spara pengar.

Vilka är vi?

Mystep.se ägs och drivs av Beck Solutions AB, org.nr. 556986-3607. Vi listar över 135 kreditgivare och du kan lätta hitta information om snabblån, kontokredit, privatlån, låneförmedlare och studentlån etc. Beroende på vilket lånebelopp du vill ansöka om och vilken återbetalningstid du önskar ha så försöker vi guida dig till rätt lån och göra det lättare för dig vid framtida val av lånetyp.

Vad kan vi erbjuda?

Det finns säkert lånevillkor som du aldrig har tänkt på. Du kan vara lugn, här på Mystep.se försöker vi ta upp all viktig information som du kan tänkas ställas framför när du väljer att skicka in din låneansökan. Vi har även information om varje kreditgivare som står listade på vår webbsida som tar upp allt du behöver veta när du ska låna pengar. Om du har funderingar, frågor eller är intresserad av ett samarbete är du välkommen att kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Vi som jobbar med sajten

Annika Sandberg

Annika är vår lånerådgivare på Mystep.se och har lång erfarenhet när det kommer till privatekonomi och finansiella tjänster. Annika håller koll på alla uppdateringar som sker hos kreditgivarna och är även vår artikelförfattare när vi skriver nya inlägg om privatekonomi.

Våra lånerådgivare på Mystep.se har lång erfarenhet när det kommer till privatekonomi och finansiella tjänster. Använd vår jämförelsesajt för att skaffa dig en bättre vardagsekonomi.

Sidan uppdaterades senast: 6 september, 2019