Få bättre koll på din ekonomi med P.F.C. kortet

Få bättre koll på din ekonomi med P.F.C. kortet

8 januari, 2020 Av 0 kommentarer

P.F.C. är debetkortet för dig som vill få bättre koll på sina inköp och gör det lättare att följa en månadsbudget. Alla köp som sker via P.F.C. kategoriseras så man ser exakt var ens pengar har använts till. 1 år har gått sedan lanseringen av P.F.C. kortet och man har idag blivit en bankutmanare som växer snabbare än någon annan i Sverige.

Företagets grundades redan 2012 men det är först på sistone som folk har fått upp ögonen för deras produkt där man förenklar den dagliga upplevelsen av vardagsekonomi med en framstående teknologi och design. Enligt en artikel från Di Digital så växer PFC snabbare än någonsin och med en snabb tillväxt på 10 000 nya användare varje månad har man nyligen blivit utsedda som årets utmanare av tidningen Privata Affärer

P.F.C. debetkort
Årsavgift 0 kr
Avgiftsfria uttag 3000 kr/mån
Valutapåslag 0%

Fördelar med P.F.C. kortet

  • Ingen årsavgift
  • Inget valutapåslag i utlandet och du har upp till 3000 kr/mån i fria automatuttag.
  • Få pushnotiser på alla dina köp. Se var köpet gjordes och hur mycket du handlade för.
  • Stort fokus på säkerhet. Spärra kortet temporärt via appen eller beställ ett nytt om du skulle tappa kortet.
  • Få support i appen. Kundtjänst svara på alla dina frågor.

Den bästa ekonomi appen i hela AppStore. Riktigt härligt att det finns kort utan kreditupplysning och utan avgifter. Min ekonomi kommer bli lättare nu.

- P.F.C. användare

Hur kommer jag igång?

Kostar det något?

Att använda PFC kortet är gratis och kostar inget extra förutom villkoren nedan. Du får ett debetkort hemskickat som du kan sätta in pengar på via Swish. Inga extra avgifter eller valutapåslag tillkommer vid utlandsköp.

Prislista
  • Debetkort 0 kr
  • Fria automatuttag upp till 3000 kr/mån. Därefter tillkommer en avgift på 1.5%.
  • Ersättningskort 95 kr

Tjäna pengar hos P.F.C.

Genom att dela med dig av en inbjudningslänk till dina vänner kan du tjäna 50 kr för varje ny användare som du rekryterar till P.F.C. Dessutom får din kompis 50 kr.

Logga in på din app för att få tillgång till din unika nedladdningslänk och dela den bland dina vänner, på facebook eller andra kanaler som du tror kan vara till nytta. Du och din kompis får 50 kr var när kortet är beställt och aktiverat.

P.F.C. vs Revolut, Rocker, Lunar & Bunq

P.F.C. är inte ensamma på den svenska marknaden utan vi ser flera fintech-bolag som lanserar nya digitala banker i Sverige. För en snabb överblick se vår snabbjämförelse mellan P.F.C., Revolut, Rocker, Lunar och Bunq för att se vilken som passar dig bäst. Vi listar förmåner, villkor och eventuella avgifter.

0 kommentarer

Kommentera artikeln

*E-post publiceras ej

BankID
Mystep

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare på Mystep.se

Artikeln uppdaterades senast: 24 november, 2020