Kreditkort med fingeravtryck

Kreditkort med fingeravtryck

29 januari, 2021 Av 0 kommentarer

Nu lanseras en ny typ av betalkort i Sverige med fingeravtrycksläsare på kortet. Säg hejdå till pinkoder och identifiera dig istället enkelt med ett fingeravtryck.

Kontaktlösa betalningar med kort, mobil och smartklocka har blivit allt vanligare och nu kan du till och med slippa knappa in pinkoden då Rocker är först ut i Sverige med att lansera ett betalkort med fingeravtrycks-ID. Rocker har i början av 2021 lanserat en pilot som är ett samarbete med Idemia, världsledande inom området augmented identification. Kortet kommer även kunna användas vid mobila betalningar och kan kopplas till Apple Pay, Google Pay och Samsung Pay.

Rocker mobil

En mobil bank med allt på ett ställe

När du använder dig av Rockers app kan du koppla ihop alla dina konton hos andra banker och få full översikt över din privatekonomi. Alla dina köp kommer att kategoriseras i appen för att ge fulll koll på dina köpvanor.

Hantera dina köp

Ta ett foto på dina kvitton och spara dem i appen, kopplat till ditt köp. Du kan även betygsätta butikerna och lägga till etiketter. Är ni flera kan du splitta kostnader mellan vänner och enkelt se vilka som har betalat i "Gruppen" i appen.

Delbetalning

Utnyttja delbetalning och dela upp köpet i upp till 36 mån.

Väntelista

Gå in på www.rocker.com och skriv upp dig på väntelistan för att inte missa lanseringen av nya kortet. Nya användare kommer släppas på i turordning utifrån väntelistan.

Prislista

Korttyp VISA
Årsavgift 0 kr
Valutapåslag 0 %
Valutapåslag 0 %
Uttag Fria uttag 3000 kr/mån

0 kommentarer

Kommentera artikeln

*E-post publiceras ej

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare på Mystep.se

Artikeln uppdaterades senast: 8 april, 2021