Juridisk rådgivning

Få gratis juridisk rådgivning till ditt företag

7 november, 2022 Av 0 kommentarer

Hos Allt om Juridik kan du få tillgång till en bolagsjurist på distans. Lämna över det juridiska till en jurist och fokusera istället på att driva din verksamhet. Du får tillgång till juridisk rådgivning, digitala utbildningar, avtalsmallar, nyhetsbrev etc. Boka in ett kostnadsfritt rådgivningsmöte så kan Allt om Juridik ta fram ett skräddarsytt upplägg som passar dig och ditt företag.

Allt om Juridik är en del av Blendow Group som har över 30 års erfarenhet i branschen där man tillsammans är ledande i Sverige på juridisk kompetensförsörjning. Som företagare får du en stark, bred och kvalificerad partner som kan hantera ditt företags juridiska frågor.

Få kostnadsfri rådgivning

Bolagsjurist på distans

Få tillgång till professionell rådgivning när du behöver den. Med tillgång till en bolagsjurist kan du när som helst ringa eller maila och få hjälp med juridiska frågor, t.ex. att granska befintliga avtal. Du får även tillgång till komplett utbildningspaket i juridik till alla anställda i företaget.

  • Bolagsjurister på distans
  • Avstämningsmöten
  • Digital utbildning
  • Månadsbrev
  • Trygg Juridik

Min bolagsjurist

Produkt

KVARTAL

3980 kr/mån

Löptid: 3 månader

Produkt

HELÅR

3184 kr/mån

Löptid: 12 månader

Digital utbildning

Som kund hos Allt om Juridik får du tillgång till digitala kurser som ger dig en större grundtrygghet inom juridiska frågor. Genom att få en bättre förmåga att se framtida varningstecken kan du spara både tid och pengar för företaget. Undvik dyra juridiska kostnader genom att skapa ett konto och ta del av kurser inom affärsjuridik, arbetsrätt, GDPR & IT-rätt, entreprenadrätt m.m.

Kurs

Digitala kurser i kortformat

0 kr/mån

Starta ett kostnadsfritt konto

Kurs

Kvalitativa digitala kurser

990 kr/mån

Välj mellan över 100 digitala kurser

Relaterade artiklar

Kommentera artikeln

*E-post publiceras ej

Christopher Knutsson

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare

Uppdaterad senast: 18 september, 2023