Lojalitetsprogram för privatlån

Lojalitetsprogram för privatlån

15 mars, 2019 Av 0 kommentarer

När man ingår ett låneavtal med en kreditgivare så har man möjlighet som låntagare att genomföra en rad olika aktiviteter som kan användas till att sänka sin ränta på privatlånet. Genom en så kallad ränterabatt kan du minimera din månadskostnad allt eftersom och förbättra din kreditvärdighet och privatekonomi.

Läs mer om vilka lojalitetsprogram som finns på svenska lånemarknaden. Vi har kollat närmare på vilka aktiviteter som man behöver genomföra och hur detta kan användas hos respektive kreditgivare för att minimera din räntekostnad.

Lojalitetsprogram

Lendify

Lendify har ett lojalitetsprogram som dem kallar för Lendify Rewards. Detta är ett unikt belöningsprogram där du samlar ihop poäng varje månad som i sin tur kan användas för att sänka ränta på ditt lån. Du deltar automatiskt i programmet när du blir kund hos Lendify och det är helt gratis för alla kunder.

Hur funkar det?

Du kan samla ihop poäng på olika sätt, t.ex. får du poäng när du betalar en månadsfaktura i tid, betalar via autogiro, tecknar ett låneskydd eller ger Lendify ett godkännande att göra ett kontoutdrag från dig. Man håller även på att ta fram en funktion där du kan samla ihop poäng genom att utbilda dig genom Lendifys kurser.

För att kunna sänka sin ränta gäller det att nå en viss nivå i Lendify Rewards. Denna ränterabatt aktiveras sen på Mina sidor och baseras på den startränta som du fick när du ansökte om privatlånet.

När man nått högsta nivå i Lendify Rewards börjar man samla ihop poäng, som omvandlas till pengar, och sätts in på ett investeringskonto. Detta gör att man automatiskt får ett investerarkonto där du kan se dina pengar växa varje månad.

Recension
Lojalitetsprogram

Bynk

Bynk är en relativ ny kreditgivare men man växer snabbt och har blivit en stark spelare på den svenska marknaden. Man har tagit fram ett lojalitetsprogram som dem kallar för Bynkpoäng som fortfarande håller på att utvecklas innan man kan använda det till fullo.

Hur funkar det?

Bynkpoäng, som samlas in automatiskt, kan du använda till att betala in extra på ditt lån. Detta sker genom olika aktiviteter som du som låntagare gör. T.ex. får du poäng genom att betala i tid, gör extrabetalningar, förkortar din återbetalningstid, ändrar betalningsmetod till autogiro etc.

Recension

Här kan du också sänka räntan

Hos Coop MedMera Bank, Moank och Nystart Finans har du möjlighet att få en lägre ränta än andra låntagare om du uppfyller de krav som kreditgivaren har.

Coop MedMera Bank

Om du är Coop-medlem blir du belönad med 1 procentenhet lägre ränta på ditt privatlån.

Nystart Finans

Om du sköter dina betalningar till Nystart Finans kan du bli belönad med sänkt ränta. Du får också råd på vägen till din skuldfrihet.

Coop MedMera Bank
350.000 kr

Maxbelopp

fr. 3.70%

Ränta

UC

Kreditupplysning

Nystart Finans
500.000 kr

Maxbelopp

fr. 9.95%

Ränta

UC

Kreditupplysning

Vänd dig till en låneförmedlare

Flera av de kreditgivare som erbjuder lojalitetsprogram är anslutna hos flera låneförmedlare. Jämför räntor för bästa möjliga ränta.

Advisa
600.000 kr

Maxbelopp

fr. 2.95%

Ränta

36 st

Anslutna långivare

Sambla
600.000 kr

Maxbelopp

fr. 2.95%

Ränta

46 st

Anslutna långivare

Klara Lån
150.000 kr

Maxbelopp

fr. 2.99%

Ränta

10 st

Anslutna långivare

0 kommentarer

Kommentera artikeln

*E-post publiceras ej

Mystep

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare på Mystep.se

Artikeln uppdaterades senast: 16 november, 2020