Ränterabatt på lån

Långivare med ränterabatt och låneåterbäring

16 april, 2021 Av 0 kommentarer

Se vilka långivare du kan vända dig till när det kommer till låneåterbäring, ränterabatt eller rabatterad uppläggningsavgift. Genom att vända sig direkt till vissa långivare, än att gå via en låneförmedlare, kan du få ett bättre låneerbjudande. Nedan listar vi utvalda långivare och låneförmedlare där du kan minska kostnaden på ditt lån.

Låneåterbäring

Låntagarnas.se är en låneförmedlare som inte är ett vinstdrivande bolag. Man är en aktör som står på låntagarnas sida och man sätter alltid långivaren i fokus. När du ansöker om ett lån kommer man betala av 1 % av ditt lånebelopp som du har hos någon av de långivare som Låntagarnas samarbetar med. Inbetalningen till ditt bankkonto sker vid 4 tillfällen under lånets första 2 år med 0.25 % per tillfälle.

Tidsbegränsade kampanjer

Ordna, som agerar som låneförmedlare, har en återkommande kampanj där man ger en låneåterbäring på 2 % av lånebeloppet. För att kvalificera sig till erbjudandet måste du ha kvar lånet i 4 månader hos den långivare som lånet förmedlas till. Efter 4 månader har passerat skickar du underlag till Ordna som sedan återbetalar låneåterbäringen till det kontonummer du angivit.

Ordna Bolån
600.000 kr

Maxbelopp

4.95 - 19.90 %

Ränta

Långivare där du ska undvika låneförmedlare

En del långivare kommer ge dig rabatterad ränta eller uppläggningsavgift om du vänder dig direkt till långivaren än att gå via en låneförmedlare. Istället för att betala en ersättning till låneförmedlaren kan man ge dig en del av kakan så både du och långivaren tjänar på det.

Rabatt på räntan

Genom att vända sig direkt till Collector får du alltid 0.5 % lägre ränta på lånet. Uppläggningsavgiften är 0 kr och aviavgiften är 0 kr vid e-faktura eller autogiro. Dessutom får du ett gratis låneskydd under de tre första månaderna.

Villkor Ränterabatt
Vid lån direkt hos Collector 0.5 %
Vid lån via låneförmedlare 0 %
Collector
500.000 kr

Maxbelopp

5.90 - 17.90 %

Ränta

Rabatt på uppläggningsavgiften

Undvik att betala en uppläggningsavgift när du tecknar lånet. Detta är en uppgift som antingen betalas under första månaden av avbetalningen eller så sprids kostnaden jämnt över alla avbetalningstillfällen.

Villkor Uppläggningsavgift
Avgift vid lån direkt hos Bigbank 0 kr
Avgift vid lån via låneförmedlare 695 kr
Bigbank
250.000 kr

Maxbelopp

5.00 - 23.50 %

Ränta

Relaterade artiklar

Kommentera artikeln

*E-post publiceras ej

Christopher Knutsson

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare

Uppdaterad senast: 18 september, 2023