MinUC

MinUC - Ta kontroll över din ekonomi med Kreditkollen

28 december, 2022 Av 0 kommentarer

Förstå din privatekonomi! Välj mellan flera produkter och tjänster för en bättre ekonomi. Se hur MinUC kan hjälp dig att få en bättre kreditvärdighet. Läs mer om Kreditkollen, ID-skydd, bedrägerispärr etc.

Om MinUC

UC är idag Sveriges ledande leverantör av digitala företags- och konsumentinformationstjänster. Man samlar in information och data från flera källor och hjälper både företag och privatpersoner när det kommer till dagliga beslutsprocesser.

UC:s produkter och tjänster för privatpersoner kallas för MinUC och här har man samlat flera hjälpmedel som du kan ha nytta av. Bland annat kan du se ditt kreditbetyg med Kreditkollen, få tillgång till ett fulltäckande ID-skydd, spärra dig mot ID-kapningar vid bedrägeri etc.

Produktutbud

Kreditkollen

Följ din kreditvärdighet och UC-Score över tid. Du får en obegränsad tillgång till din kreditupplysning och du kan följa dina inkomstuppgifter, eventuella anmärkningar samt lån och krediter.

Kostnad: 49 kr/mån

UC ID-skydd

Skydda dig mot ID-kapning med UC ID-skydd. Få direkt meddelande när någon tar en kreditupplysning på dig eller om dina personliga uppgifter hittas på darknet. Du får också tillgång till assistans och försäkring om olyckan skulle vara framme.

Kostnad: 89 kr/mån

Kostnad 2 pers: 139 kr/mån

Kostnad 5 pers: 199 kr/mån

Min Upplysning

En tjänst likt Kreditkollen men som passar dig om du bara behöver se vilka uppgifter som finns i din kreditupplysning för stunden.

Kostnad: 29 kr/st

Mitt Kreditbetyg

Få tillgång till din kreditvärdighet i en vecka. Passar dig som behöver underlag när du förhandlar lån och ränta med banken.

Kostnad: 99 kr/gång

Bedrägerispärr

Spärra din kreditupplysning hos UC för att försvåra fortsatta bedrägerier. Spärren gäller i 2 veckor och kan förlängas om du laddar upp en kopia på polisanmälan av bedrägeriet.

Digital brevlåda

Skaffa en kostnadsfri digital brevlåda och få alla upplysningskopior skickade digitalt till MinUC.se. Dina kopior sparas i 4 månader och du kan när som helst avaktivera tjänsten.

Uppsägning av tjänst

Flera av MinUC:s produkter och tjänster är löpande abonnemang som kan sägas upp när som helst. Om du vill säga upp ditt abonnemang kan du göra det i inloggat läge på MinUC. Klicka på orange knappen uppe i högra hörnet och gå vidare till "Betalningar" och välj sedan "Abonnemang". Klicka på "Avsluta" och följ de instruktioner som står på skärmen.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

*E-post publiceras ej

Christopher Knutsson

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare

Senast uppdaterad: 27 maj, 2024