Skimsafe

Skimsafe - ett kort som skyddar mot skimming

28 december, 2022 Av 0 kommentarer

Skydda dig mot trådlös skimming med Skimsafe skyddskort. Idag är trådlös skimming ganska enkelt att utföra och bedragaren behöver endast befinna sig inom 1 meter från dig med en mobiltelefon eller en scanner för att lyckas få tag på kortuppgifterna.

Skimsafe skyddskort

Om du är orolig över att någon trådlöst skimmar dina bankkort när du rör dig ute på stan så kan SkimSafe kortet vara något för dig. Man har skapat ett kort som du stoppar ner i plånboken och skapar ett skyddsnätet som stör ut avläsningsutrustningen och förhindrar trådlös skimming.

Kortet ska placerar i plånboken tillsammans med dina andra kort du vill skydda. Ett skyddsnätet skapas som täcker 3 cm på varje sida av kortet. Enligt SkimSafe har kortet en livslängd på 5 år och om du registrerar ditt kort hos SkimSafe får du en påminnelse efter 5 år att det är dags att byta ut ditt kort.

Fördelar och nackdelar med SkimSafe

  • Engångskostnad
  • Skyddar mot skimming
  • Kortet måste förnyas efter 5 år

Auktoriserade återförsäljare:

SkimSafe kortet kan också köpas hos auktoriserade återförsäljare; Clas Ohlson, Komplett och MediaMarkt.

Online bevakning

SkimSafe kan också erbjuda ett skydd online där man bevakar din digitala identitet och personuppgifter. Du får notiser när någon tar en kreditupplysning på dig eller om dina betalkortsnummer publiceras på nätet. I tjänsten ingår även assistans dygnet runt med tillgång till personlig handläggare som hjälper dig att bestrida fakturor, felaktiga kreditupplysningar etc.

Produktutbud

SkimSafe® Skyddskort

Ett skyddskort som du har i plånboken och skyddar mot trådlös skimming. Ett skyddsfält skapas runt dina bankkort och förhindrar att dina kortuppgifter stjäls trådlöst.

Kostnad: 399 kr

Ange kod SKIM10 och få 10 % rabatt på ordervärdet.

Ange kod SKIM15 och få 15 % rabatt på ordervärdet vid köp av fler än 2 kort.

SkimSafe Online

En digital bevakningstjänst från SkimSafe där man varnar om någon stjäl dina personuppgifter och du utsätts för bedrägeri. Assistans dygnet runt.

Kostnad: 99 kr/mån

Kostnad 2 pers: 169 kr/mån

Kostnad 5 pers: 199 kr/mån

1 kr de första 2 veckorna. Ingen bindningstid.

Relaterade artiklar

Lämna en kommentar

*E-post publiceras ej

Christopher Knutsson

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare

Senast uppdaterad: 27 maj, 2024