Stabelo bolån

Få rabatt på bolånet hos Stabelo

23 augusti, 2021 Av 0 kommentarer

Vänd dig till Stabelo för marknadens mest prisvärda bolån. Man utgår från genomsnittsräntan hos de sex största bolånegivarna och ger dig en rabatt på bolånet. Ansök enkelt om att flytta över ditt bolån till Stabelo och få besked inom 5 dagar.

Låt Stabelo pruta på ditt bolån genom att automatiskt kunna erbjuda en lägre ränta på bolånet. Alla kunder som flytta över sitt bolån till Stabelo får samma ränta och baseras på den genomsnittliga räntan som övriga storbanker har. Omfattas ditt nuvarande bolån av amorteringsregler så kommer dessa också att flytta över och fortsätta som vanligt. Om ditt bolån kvalificeras som ett grönt bolån (din bostad har energiklass A eller B i energideklarationen) kommer Stabelo kunna ge ditt ytterligare 0,10 procentenheters rabatt på hela ditt bolån.

Så flyttar du bolånet - 3 steg

Krav för att låna hos Stabelo

Hos Stabelo slipper du helkundskrav som vissa storbanker kan ha. För att få bli kund hos Stabelo måste du vara skriven på den bostad du belånar på (småhus, villa, eller en lägenhet).

Tänk på att du maximalt kan flytta över så du har en 60 % belåningsgrad av marknadsvärdet på bostaden. Detta är för Stabelo ska kunna erbjuda en så låg ränta som möjligt utan att du behöver flytta över ditt sparande.

Stabelo ränta vs. storbankerna

Se hur mycket räntorna på ditt bolån skiljer sig mot Stabelo. För en aktuell räntejämförelse gå in på www.stabelo.se. Ingen uppläggningsavgift eller aviavgift tillkommer på bolånet när du har flyttat över det till Stabelo. Lånet betalas automatiskt tillbaka (ränta + amortering) med autogiro.

Relaterade artiklar

Kommentera artikeln

*E-post publiceras ej

Christopher Knutsson

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare

Uppdaterad senast: 18 september, 2023