Lån med Zimpler

Ansök om lån där kreditgivarna samarbetar med betaltjänsten Zimpler. Snabba utbetalningar till Swedbank, Nordea, SEB och Handelsbanken.

Genom att kreditgivaren sköter sina utbetalningar via Zimpler kan man direkt betala ut lånet till ditt bankkonto, oftast inom 5 min, när ansökan har blivit beviljad. För att en direktutbetalning ska ske måste du signera ansökan med mobilt BankID och att kreditgivaren kan erbjuda automatisk handläggning av din ansökan utan att det sker en manuell hantering av en lånehandläggare.

Lånebelopp 2.000 - 20.000 kr
Löptid 1 - 12 mån
Ränta 39.5%
Kreditgivare 1 st
Utan UC 1 st
Accepterar betalningsanmärkning 0 st

Jämför lån med Zimpler

Sökresultat: 1 st lån

Lumify
3.0/5
2.000 - 20.000 kr

Lånebelopp

1 - 12 mån

Löptid

39.5%

Ränta

495 - 1895 kr

Uppläggningsavgift

Mer information

Representativt exempel: Låna 5000 kr i 7 mån. Effektiv ränta 109.61%. Kreditkostnad 2654 kr. Totalt att återbetala 7654 kr.

Direktutbetalning till Nordea Handelsbanken SEB Swedbank

Låneförmedlare utan UC

Sökresultat: 1 st låneförmedlare

Klara Lån
4.5/5
1.000 - 150.000 kr

Lånebelopp

1 - 10 år

Löptid

9.84% - 39.80%

Ränta

10 st

Anslutna långivare

Mer information

Representativt exempel: Låna 5000 kr i 2 mån. Effektiv ränta 195%. Kreditkostnad 718 kr. Totalt att återbetala 5718 kr.

Visa samarbetspartners

Om Zimpler

Zimpler är ett svenskt fintech-bolag som grundades 2012 och har idag kontor i Stockholm, Göteborg, Berlin och Haparanda. Man har som mål att göra mobila betalningar lite enklare och via Zimpler kan man använda sig av en mobil plånbok där alla transaktioner och funktioner sköts 100% digitalt.

Genom att man använder sig av Zimpler kan kreditgivarna genomföra säkra överföringar till dig som låntagare, dygnet runt, alla dagar om året. Liknande transaktioner och överföringar kan göras med Trustly, som är en konkurrent till Zimpler, men som många fler kreditgivare använder sig av.

Utbetalningstider med Zimpler

  • Om du har konto hos Swedbank, Nordea, Handelsbanken eller SEB har du pengarna på ditt konto inom 5 min.
  • För övriga banker har du pengarna på ditt konto inom 1 - 2 bankdagar.

Om det är första gången du använder Zimpler måste du välja bank och kontonummer du vill få uttaget insatt till. Om din bank inte finns med i listan behöver du klicka på "Jag har en annan bank" och fylla i ditt IBAN-nummer till ditt bankkonto. Nästa gång du använder Zimpler sker utbetalningen automatiskt till det angivna kontot.

Skaffa mobilt BankID

För att du ska kunna få pengarna direkt till ditt bankkonto med Zimpler måste du skriva under låneansökan med mobilt BankID. Om du inte redan skulle ha BankID så kan du ladda ner enligt följande instruktioner.

Jämför långivarnas räntor

I vår illustration har vi gjort en sammanställning på alla lån med Zimpler där du kan se vilka kreditgivare som erbjuder lägst respektive högst ränta. Klicka på respektive kreditgivare för att få mer information om vilka avgifter som kan tillkomma på ditt lån.

Jämför räntor: Lån med Zimpler

Lumify 2.000 - 20.000 kr
39.5%

Direktutbetalning till banker med Zimpler

Direktutbetalning till Swedbank
Direktutbetalning till Nordea
Direktutbetalning till SEB
Direktutbetalning till Handelsbanken
Mystep

Ansvarig utgivare på Mystep.se

Sidan uppdaterades senast: 25 november, 2020