Greenely

Greenely - Byt elavtal och sänk elkostnaden

11 oktober, 2021 Av 0 kommentarer

Just nu när vi befinner oss i ett läge där vi ser höga elpriser både i Sverige och i Europa, så är det mer viktigare än någonsin att se över sitt elavtal och göra ett aktivt val för att minska sin elförbrukning. Genom att ladda ner Greenelys app kan du optimerar din elanvändning, ta kontroll över din eldata och minska elkostnaden upp till 25%.

Om Greenely

Idag är Greenely ett av de snabbast växande elbolag i Sverige med högt omdöme från sina kunder. Man har snabbt blivit populär då man kan erbjuda ett prisvärt avtal tillsammans med smart teknik där du kan optimera din elanvändning, minska kostnaden och få full kontroll på hur din elanvändning ser ut idag. Hos Greenely får du 100 % grön el märkt “Bra miljöval” till inköpspris utan några dolda påslag. Du får månads - och veckorapporter samt varningar vid höga elpriser.

En smart app

Det är Greenelys smarta app som gör att man står ut från mängden och idag är redan 115 000 svenska hem är anslutna till gratistjänsten. Förutom att du kan se elpriser och din elförbrukning appen så får du också tillgång till en massa andra smarta funktioner. Få rapporter och övervakning som hjälper dig att minska din elkostnad. Du kan även jämföra din elanvändning mot grannen för att se hur du ligger till och få varningar vid onormal elanvändning.

Måste jag ha ett elavtal hos Greenely för att använda appen?

Nej, du kan ladda ner och använda appen trots att du inte är kund hos Greenely. Appen är helt kostnadsfri och kräver endast att du ger Greenely tillgång till ditt nuvarande elavtal så man kan analysera eldatan. Gå in på deras hemsida för att ladda ner appen!

Elbilsladdning

Greenely har tagit fram en ny tjänst för dig som har en elbil där laddningen utförs automatiskt då elpriset är som billigast. Detta ger dig en möjlighet att spara upp till 50% av kostnaden. Just nu stöder man flera bilmärken; Tesla, Volvo, KIA, VW, BMW, Audi m.fl.

Koppla in laddkabeln till bilen och ange i appen när du bilen behöver vara fulladdad. Man kommer automatiskt att identifiera när elpriset är som billigast och inom den angivna tiden ladda bilen till den önskade batterinivån. I appen kan du följa bilens batterinivå, laddningsstatus och följa elpriset live när elbilen laddas.

Solceller

Detta är specifikt för dig som använder solceller i ditt hem. I appen kan du se din solproduktion och hur mycket du använder. Om du inte har solceller idag så har Greenely tagit fram en solcellsanalys där du själv räkna fram och analysera hur lång återbetalningstiden är för din eventuella investering. Du kan även begära in offerter från några av de solcellspartners som man samarbetar med.

Den solel som du inte använder kan du sälja till Greenely till ett konkurrenskraftigt pris och få nuvarande spotpris för ditt elområde + 5 öre/kWh.

Rabatt på Greenely

Om du har ett kreditkort hos re:member så får du 600 kr i rabatt när du tecknar ett Greenely medlemskap. För att rabatten ska aktiveras måste du vara inloggad på ditt konto hos re:member och följa de instruktioner som anges.

re:member flex Bäst på rabatter
  • Upp till 25 % rabatt i över 300 webbutiker
  • Upp till 2 betalningsfria månader per år
  • Räntefri delbetalning upp till 24 mån

Effektiv ränta 16,01 % vid utnyttjad kredit på 30 000 kr återbetalt under 1 år (2023-01-01).

Krav & villkor

Relaterade artiklar

Kommentera artikeln

*E-post publiceras ej

Christopher Knutsson

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare

Uppdaterad senast: 18 september, 2023