Få hjälp med ditt val av låneförmedlare

Få hjälp med ditt val av låneförmedlare

15 mars, 2019 Av 0 kommentarer

När du går via en låneförmedlare så är alltid målet att få ett privatlån med så låg ränta som möjligt. Det svåra för en låntagare är att veta vilken av alla låneförmedlare som är bättre än någon annan då budskapet, räntespann och ansökningsprocess ser ungefär likadant ut. Den stora skillnaden mellan låneförmedlarna handlar istället om vilka och hur många banker man samarbetar med.

Vi på Mystep.se har försökt göra det lite enklare för dig och samlat ihop alla banker och kreditgivare som låneförmedlarna samarbetar med. På vår jämförelse om låneförmedlare kan du se jämförelse mellan samarbetspartners. På våra recensionssidor kan du se en mer detaljerad jämförelse av alla banker och långivare, där du ser de exakta räntespannen och lånetak för varje bank.

Sökfilter vid jämförelse av låneförmedlare

Se vilka sökfunktioner som du kan utnyttja när du jämför låneförmedlare. Vi har tagit fram 2 st unika funktioner som är till stor nytta när du vill vända dig till en låneförmedlare.

Representativt exempel hos Likvidum.se: Vid ett lån på 200 000 kr i 9 år med rörlig ränta på 5.30 % (effektiv ränta 5.43 %) blir det totala beloppet att betala 251 911 kr med 108 avbetalningar (2333 kr/mån). 0 kr i start-/aviavgift.

1. Låneförmedlare vs. låneförmedlare

Jämför 2 st låneförmedlare mot varandra för att få reda på vilka banker som överlappar varandra och vilka som endast samarbetar hos den ena. Vi listar också hur många banker totalt du kommer att täcka om du skulle få för dig att skicka in ansökan hos båda valda låneförmedlare.

2. Filtrera långivare

Välj en långivare i listan så tar vi fram vilka låneförmedlare som du kan ansöka om lån hos. Detta är ett bra verktyg för dig som vill få låneerbjudande från en viss bank eller kreditinstitut. Med vår sökfunktion får du en bättre överblick över låneförmedlarens alla samarbetspartners. Ett perfekt verktyg att använda sig av innan du skickar in din låneansökan.

Unik jämförelse av låneförmedlarnas samarbetspartners

Vi listar över 10 låneförmedlare i vår jämförelse men har valt att ta ut 4 st som vi kollar lite närmare på. Alla 4 låneförmedlare erbjuder lån upp till 600 000 kr med en ränta fr. 2.95 %.

Flest samarbetspartners

Det totala antal banker som låneförmedlaren marknadsför på sina hemsidor och som du kan få ett lån hos.

Lendo40 långivare
Zmarta35 långivare
Advisa40 långivare
Sambla40 långivare

Flest lågräntebanker

Antal banker och långivare som räknas som så kallade lågräntebanker. Detta är privatlån utan säkerhet som har en lägsta ränta på under 6 %.

Lendo 13 långivare
Zmarta 10 långivare
Advisa 12 långivare
Sambla 12 långivare

Flest banker som accepterar betalningsanmärkning

Antal banker och långivare som accepterar att du har en eller flera betalningsanmärkningar registrerade på dig. Anmärkningarna måste vara minst 6 månader gamla för att du ska kunna bli beviljad ett lån.

Lendo 11 långivare
Zmarta 9 långivare
Advisa 13 långivare
Sambla 13 långivare

Relaterade artiklar

Kommentera artikeln

*E-post publiceras ej

Christopher Knutsson

Christopher Knutsson

Ansvarig utgivare

Uppdaterad senast: 18 september, 2023